Ilmainen toimitus alkaen €20
Tilattu työpäivinä ennen klo 22:00 toimitetaan huomenna
Ilmaiset palautukset 14 päivän kuluessa

23/05/23

Hiljaisten öiden 4 etua

Liikennemelu, hälytysajoneuvojen sireenit tai huoneen nurkassa huriseva laite... Yöllä on harvoin täysin hiljaista, vaikka juuri täydellinen hiljaisuus on fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin kannalta tärkeää. Lue, mitä etuja hiljaisuudesta yöllä saadaan ja miten voit parantaa yleistä hyvinvointiasi.

duux ss21 elämäntapa 43 1920x1920

1. Parempi unenlaatu
Melu on yksi merkittävimmistä yöllisen rauhan häiritsijöistä, mutta tiesitkö, että uneesi vaikuttavat tiedostamatta myös äänet, joihin et herää? Rauhallisessa ja levollisessa ympäristössä uni on syvempää, jolloin herätessä on virkeämpi ja energisempi olo. Tervetuloa, hyvä lepo -- hei hei, väsymys 👋.

 

2. Vähemmän ahdistusta ja stressiä
Hiljaisuus rauhoittaa kehoa yöllä. Keho on nimittäin rennompi, kun ympäristö on rauhallinen. Silloin stressihormoni kortisolin määrä pienenee, olo tuntuu levollisemmalta ja stressi vähenee.

 

3. Parempi vastustuskyky
Rauhallinen ja syvä uni saattaa parantaa immuunijärjestelmän toimintaa, jolloin elimistö pystyy torjumaan sairauksia paremmin. Lisäksi rauhallinen ympäristö vähentää stressihormoneja, mikä saattaa parantaa kehon immuunivastetta kokonaisuutena.

 

4. Parempi tuottavuus
Hyvä yöuni ja rauhallinen ympäristö saattavat myös parantaa tuottavuutta, jolloin asiat sujuvat paremmin koulussa tai työssä. Pääset uuden päivän alkuun virkeänä ja energisenä.

 

Paremmasta unenlaadusta tuottavuuden paranemiseen – yöllinen hiljaisuus tarjoaa paljon etuja. Ympäristön rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta kannattaakin pitää huolta tietoisesti. Hyvää yötä! 🤫

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miten ilmankostutin puhdistetaan?

Puhdistamalla ilmankostuttimen säännöllisesti estät kalkkisaostumien muodostumisen ilmankostuttimen suodattimeen tai vesisäiliöön. Näin varmistat hygieenisen tuotoksen, paremman suorituskyvyn ja tuotteen pidemmän käyttöiän. Mutta milloin sinun pitäisi puhdistaa ilmankostutin ja mikä on paras tapa tehdä se? Selitämme sen sinulle vaihe vaiheelta. [...]

Duuxille 2 iF Design Award -palkintoa!

Duux Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme voittaneet innovatiivisista tuotteistamme peräti kaksi arvostettua iF Design Awards -palkintoa! Edge smart Konvektorilämmittimemme ja uusi sovelluksemme on tunnustettu niiden erinomaisesta muotoilusta ja toiminnallisuudesta. Edge Konvektorilämmitin on paitsi tyylikäs ja tyylikäs myös uskomattoman toimiva. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat [...]

Herätä kotisi eloon