599,95

Varasto loppu

,

Tube

599,95

Uupunut
?
Hienopöly
Ilmanpuhdistinsuodattimemme (hieno) pöly on kooltaan 2,5 mikrometriä (PM2,5). Vertailun vuoksi: hiukkashiukkanen on ihmisen hiusten 1/30.
?
Siitepöly
Siitepöly on tuulen levittämän ja ilmassa viipyvän kukkien siitepölyn nimi. Noin yksi kahdeksasta on allerginen tälle.
?
Ruoanlaiton hajut
Vaikka monet ihmiset pitävät ruoanlaiton aikana vapautuvat hajut miellyttävinä, ruoan valmistuksen aikana vapautuvat keittohöyryt ovat todella haitallisia hengittää.
?
Pölypunkit
Pölypunkit ovat pieniä havupuita, jotka haluavat asettua kangastuotteisiin; Ajattele pehmustetut huonekalut, verhot ja vuodevaatteet. Pölypunkin jätetuotteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.
?
Kemikaalit
Kemikaalit ovat kemikaaleja, joita löytyy monista jokapäiväisistä tuotteistamme; Ajattele kosmetiikkaa, kuten hajuvettä tai deodoranttia, tuoksukynttilöitä ja puhdistusaineita.
?
Hilse
Maailmanlaajuisesti yli puolella perheistä on lemmikki. Monet ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, että nelijalkaisten ystäviemme kelluvat hiukset ja roikkuvat hiukset voivat olla haitallisia terveydellemme.
?
Savu
Vaikka me kaikki tunnistamme savun haitallisen hajun, savulla on myös kielteinen vaikutus kodin ilmanlaatuun.

Ulkonäkö on tärkeää. Siksi Tube ei ole vain uskomattoman tehokas, vaan se on myös katseenvangitsija huoneessa kuin huoneessa. Sen puhtaan ilman toimitusnopeus on 550 m³ tunnissa ja se pystyy puhdistamaan 75 m²:n tilan 20 minuutissa. Voit hallita laitetta Duux-sovelluksella tai yksinkertaisesti laitteen omilla painikkeilla.

Varasto loppu

Duux ilmainen toimitusIlmainen toimitus alkaen €20

Duux ilmaiset palautuksetIlmaiset palautukset 14 päivän kuluessa

Älykäs ilmanpuhdistin

Tehokas ja älykäs
Eleganssi ja suorituskyky yhdistyvät Tube-ilmanpuhdistimessa. Tämän älykkään ilmanpuhdistimen kapasiteetti (CADR, Clean Air Delivery Rate) on 550 m³ tunnissa. Tube soveltuu jopa 75m²:n tiloihin ja sen kolmivaiheinen suodatus (esisuodatin, HEPA H13 -suodatin, ja aktiivihiilisuodatin) takaa optimaalisen poistotehokkuuden. Tube puhdistaa kokonaisen huoneen ilman helposti vain 20 minuutissa. Lisäksi se mittaa ilmanlaatua PM2,5-laseranturilla ja mukauttaa ilman nopeuden automaattisesti mitattuun arvoon. Uuden Duux-sovelluksen ansiosta Tubea voidaan käyttää milloin ja missä tahansa.

Silmää miellyttävä muoto
Tube on enemmän kuin vain älykäs ilmanpuhdistin. Tyylikkäät yksityiskohdat, kuten mattapinta, orgaaninen pyöreä muoto ja nerokas nahkainen yksityiskohta, tekevät Tubesta täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Lisäksi tehokas harjaton DC-moottori on hiirenhiljainen.

Vaikuttava suorituskyky
Puhdas ilma on elintärkeää. Siksi Tube on niin tehokas: se poistaa 99,97 % kaikista leijuvista pölyhiukkasista ja saasteista. Voit vielä lisätä tehokkuutta kytkemällä päälle sisäänrakennetun ionisaattorin, jonka levittämät negatiiviset ionit sieppaavat ilmasta kaikkein pienimmätkin pölyhiukkaset.

Pitää huolta terveydestäsi
PM2.5-anturin ansiosta Tube kytkeytyy päälle, kun ilmanlaatu on huono. Laitteessa on kolme nopeutta ja 1–8 tunnin ajastin, jonka avulla voit säätää laitteen kytkeytymään pois päältä automaattisesti. Ionisaattoria voidaan käyttää erikseen, ja suodattimen käyttöiän ilmaisin osoittaa, milloin suodatin on vaihdettava.

Helppokäyttöinen
Voit itse päättää, miten haluat käyttää Tubea: DUUX-sovelluksen visuaalisella käyttöliittymällä tai laitteen omilla painikkeilla. Korkearesoluutioinen LCD-näyttö näyttää kaikki sisäilman arvot, mukaan lukien pölyhiukkaset (PM2,5), lämpötilan ja kosteuden. Näin olet aina ajan tasalla sisäilman laadun suhteen.

Täyttää korkeat laatuvaatimukset
Me Duuxilla arvostamme laatua ja läpinäkyvyyttä, ja siksi testautamme tuotteemme riippumattomilla tahoilla. Johtava saksalainen tutkimuslaitos IUTA on virallisesti sertifioinut Tuben CADR-arvoksi vähintään 550 m³/h. Tämä testataan mittauksilla, joissa verrataan hiukkaspitoisuuden vähenemistä ilman ilmanpuhdistinta ja ilman sitä.

Ilman vaihtaminen useamman kerran tunnissa
CADR (Clean Air Delivery Rate) -arvo ilmaisee, kuinka monta kuutiometriä ilmaa ilmanpuhdistin pystyy vaihtamaan tunnissa. Tietyissä tilanteissa on kuitenkin toivottavaa, että ilma vaihdetaan useita kertoja tunnissa. Perussiivouksessa riittää, että ilma vaihdetaan 2 kertaa tunnissa, kun taas astmaatikot huomaavat eron vasta, kun ilma vaihdetaan 5 kertaa tunnissa. Laskelmissa huonekorkeuden oletusarvona on 2,5 metriä. Alla on suositeltu neliömetrimäärä ilman vaihtamiskertojen määrää kohti tunnissa:

  • Ilma vaihdetaan 2 kertaa tunnissa (perussiivous) = 550/2,5/2= 110 m²
  • Ilma vaihdetaan 3 kertaa tunnissa (allergiat) = 550/2,5/3 = 75 m²
  • Ilma vaihdetaan 5 kertaa tunnissa (astma/lääketieteellinen) = 550/2,5/5 = 45 m²

Lataa Duux-sovellus
Tarkista kotisi sisäilman laatu milloin ja missä tahansa Duux Smart -sovelluksen avulla. Saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin.

Jos ilmanpuhdistinta käytetään tiloissa, joiden sisäilma on erittäin saastunutta, suodattimen käyttöikä voi olla lyhyempi kuin testien aikana.

Näytä enemmänNäytä vähemmän
Paino11,00 kg
Tuotteen mitat

32 x 32 x 68 cm

Ohjaus

Painikkeet

ap_airflow

550 m³

ap_cadr

550 m³

Virtalähteen tyyppi

220 volttia

Kaukosäädin

Ei

Virran kytkeytyminen pois päältä automaattisesti

Ei

Paristo

Kyllä

Tuotteen korkeus

68,00 cm

Tuotteen syvyys

32,00 cm

Näyttö

Kyllä

Toiminta-alue

75 neliömetriä

Takuu

24 kuukautta

Melutaso

32–64 dB

Tuoksun annostelija

Ei

Paino

7,80 kg

Kahvat

Kyllä

Smart Alustoilla

Androidi Duux Smart Etusivu, Homey, iOS

Pakkauksen mitat

38 x 38 x 74 cm

Pyörät

Ei

Valaistus

Kyllä

Kulutus

10–55 W

Virtalähteen tyyppi

220 volttia

Ajastin

1, 2, 4, 8 tuntia

Käyttötilat

3

Smart

Kyllä

Lapsiystävällinen

Kyllä

Anturit

Kyllä PM2,5

Yötila

Ei

Pakkauksen pituus

38 cm

Tuotteen pituus

32,00 cm

Väri

Valkoinen / musta

Mukana toimitetaan

Virtajohto, HEPA- ja aktiivihiilisuodatin, käyttöohje

POISTOTEHO

99,97%

Ohjevideot

Pakkauksen purkaminen

Asennus

Sovelluksen yhdistäminen

Kunnossapito

Käyttöoppaat

Kaikki ionisaattorit tuottavat otsonia. Tuben ionisaattori tuottaa niin vähän otsonia, että sitä tuskin voidaan mitata eikä se näin ollen aiheuta vaaraa terveydelle. Liiallinen otsoni on terveysriski.

Arvion perusteella

0 Arvostelut
0
0
0
0
0
expand_more

Kuinka tarkistamme ja julkaisemme arvosteluja?

Kaikki arvostelut duux.com tarkistetaan roskapostin varalta ja täyttävätkö ne tarkistusehdot. Jokaisen arvostelun avulla näet, onko sen julkaissut tili, joka on todella ostanut tuotteen.

Jaa kokemuksesi

Kirjoita arvostelu
ja auta muita!

0 Arvostelut -
0/5
close

Arvosteluja ei vielä ole.

Jaa kokemuksesi close

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tube

Älykäs ilmanpuhdistin

Aina ja kaikkialla ajan tasalla

Duux Smart -sovelluksen avulla voit tarkistaa kotisi sisäilman laadun milloin ja missä tahansa. Voit hallita Tubea ja säätää sen asetuksia mistä päin maailmaa tahansa. Voit esimerkiksi käynnistä laitteen, kun olet melkein kotona, jotta voit hengittää puhdasta ilmaa heti, kun astut ovesta sisään.

Reaaliaikaiset arvot

Kaukosäädin

Älypuhelin-sovellus

Poistoteho 99,97 %

Poistaa ilmasta jopa 99,97 % kaikista aerosoleista, kaasuista, pölyhiukkasista ja kontaminoituneista aineista. Katso alla olevalta videolta, miten Tube puhdistaa 2 m²:n tilan vain 30 sekunnissa:

Vaikuttava suoritus

Puhdas ilma on elintärkeää. Siksi Tube on niin tehokas: se poistaa 99,97% kaikista leijuvista pölyhiukkasista ja epäpuhtauksista. Voit vielä lisätä tehoa  kytkemällä päälle sen sisäänrakennetun ionisaattorin, jonka levittämät negatiiviset ionit sieppaavat ilmasta kaikkein pienimmätkin pölyhiukkaset. PM2.5-anturin ansiosta Tube kytkeytyy automaattisesti päälle, kun ilmanlaatu on huono.

PM2,5-laseranturi

Sisäänrakennettu ionisaattori

Automaattinen ohjaus

Silmää miellyttävä muoto

Tube on enemmän kuin vain älykäs ilmanpuhdistin. Tyylikkäät yksityiskohdat, kuten mattapinta, orgaaninen pyöreä muoto ja nerokas nahkainen yksityiskohta, tekevät Tubesta täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Lisäksi tehokas harjaton DC-moottori on hiirenhiljainen.

Himmennysnäyttö

Hiirenhiljainen

Tyylikäs muotoilu

Hey Google

Ohjaa Tubea äänelläsi Alexan, Google Assistantin tai Homeyn avulla. Käynnistä laite tai säädä sen käyttönopeutta yksinkertaisilla äänikomennoilla.

Kolmivaiheinen suodatus

Kolmivaiheisen suodatuksen (esisuodatin, HEPA H13 -suodatin ja aktiivihiilisuodatin) ansiosta Tube puhdistaa helposti kokonaisen huoneen ilman vain 20 minuutissa. Sano hyvästit siitepölylle, pölypunkeille, ruoanlaiton yhteydessä syntyville hajuille, savulle ja muille sisäilman epäpuhtauksille ja kaasuille.

Suodattaa allergeenit ja epäpuhtudet

Puhdistaa tilan 20 minuutissa

Poistoteho 99,97 %

Intuitiivinen käyttö

Tubea on helppo käyttää laitteen yläosassa olevilla linjakkailla painikkeilla. Korkearesoluutioinen LCD-näyttä näyttää kaikki sisäilman arvot, mukaan lukien pölyhiukkaset (PM2,5), lämpötilan ja kosteuden. Näin olet aina ajan tasalla sisäilman laadun suhteen.

Lämpötilanäyttö

Kosteusnäyttö

PM2,5-näyttö

Tube

Iutan sertifioima

Iuta on yksi Euroopan suurimmista energia- ja ympäristöteknologian alan tutkimuslaitoksista. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että Iuta on sertifioinut Tuben CADR (Clean Air Delivery Rate) -arvoksi 550 m³ tunnissa!

Vertailu Duux ilmanpuhdistimet

Tekniset tiedot

Smart

CADR

Suositeltu tila

Mitat

Käyttönopeudet

Ionisaattori

Melutaso

Ajastin

Suodatinkerrokset

Poistoteho

Ilmanlaatuanturi

01_DXPU06-Bright-edessä

Bright

Kyllä

200 m³

27 m²

22 x 22 x 36 cm

3 + auto

Kyllä

32 dB

2, 4, 6 tai 8 tuntia

Esisuodatin, HEPA H13 -suodatin ja hiilisuodatin

99,97%

Kyllä

DXPU03_tube_front

Tube

Kyllä

550 m³

75 m²

32 x 32 x 68 cm

3 + auto

Kyllä

32 dB

1, 2, 4 tai 8 tuntia

Esisuodatin, HEPA H13 -suodatin ja hiilisuodatin

99,97%

Kyllä

Utelias Tube Smart Ilmanpuhdistin?

Katso nyrkkeilyvideo!

Tube Smart -ilmanpuhdistin

Älykäs ilmanpuhdistin