,

Threesixty 2 1800W

129,00

Uupunut

Paras kaverisi kylminä talvipäivinä: Threesixty 2. Tämä kätevä lämmitin on muodoltaan mukavan luonnollinen ja sen teho 1800 wattia, mikä on hämmästyttävän paljon näin kompaktille lämmittimelle. Sisäänrakennettu hiljainen tuuletin mahdollistaa nopeamman lämmitysprosessin, minkä ansiosta tila lämpenee kaksi kertaa nopeammin. Lämmitintä on helppo käyttää Duux-sovelluksella!

Väri: Harmaa   

Varasto loppu

Duux ilmainen toimitusIlmainen toimitus alkaen €20

Duux ilmaiset palautuksetIlmaiset palautukset 14 päivän kuluessa

Threesixty 2: 360º lämmitin, joka lämmittää tilan nopeasti

On aika nauttia lämmöstä
Tee olosi mukavaksi Threesixty 2 -lämmittimellä – täydellinen ratkaisu kylmiin talvipäiviin. Threesixty 2 on muodoltaan luonnollinen ja sen teho on 1800 wattia, mikä tekee tästä pienikokoisesta lämmittimestä tehokkaamman kuin osaisit odottaa. Sisäänrakennetun hiljaisen tuulettimen ansiosta Threesixty 2 lämmittää 30m²:n huoneet jopa kaksi kertaa nopeammin kuin perinteiset lämmittimet! Ilmaisen Duux-sovelluksen ansiosta tämän kätevän lämmittimen käyttö on erittäin helppoa.

Linjakas muotoilu
Threesixty 2:lla on ainutlaatuinen orgaaninen muoto, joka varmistaa, että laite sopii saumattomasti mihin tahansa sisustukseen herättämättä huomiota. Tämä palkittu lämmitin on mattapintainen ja se on varustettu linjakkaalla ohjauspaneelilla, joka sisältää kaksi painiketta laitteen etupuolella. Lisäetu: vain 22 cm:n halkaisijan ansiosta Threesixty 2 vie hyvin vähän tilaa.

Tehokas lämmitys kaikkiin suuntiin
Threesixty 2 on monipuolinen lämmitin, jossa on 3 lämmitysasetusta (max. 1800 wattia) ja 2 ilmanvaihtoasetusta (Eco ja Boost). Boost-tilassa lämmitin voi tehokkaan PTC-lämmityselementin ansiosta lämmittää jopa 30m2 huoneen kaksi kertaa nopeammin kuin perinteiset lämmittimet. Ilmanpoisto varmistaa lämmön tasaisen jakautumisen kaikkiin suuntiin (360 astetta).

Oikean lämpötilan saavuttaminen helppoa
Threesixty 2 pitää huonelämpötilan sopivana säädettävien asetustensa ansiosta. Threesixty 2 -lämmittimessä on turvatoiminto, joka kytkeytyy päälle laitteen kaatuessa, ylikuumenemissuoja ja erillinen turvakytkin alareunassa, jotta lämmitintä ei voida kytkeä päälle tahattomasti.

Helppo hallinta
Threesixty 2 -lämmitintä on helppo ohjata: käytä laitteen painikkeita tai lataa sovellus, jolloin voit ohjata Threesixty 2 -lämmitintä suoraan sohvalta. Sovelluksen avulla lämpötila voidaan asettaa välille 18–30 °C. Lämmittimen LED-merkkivalo osoittaa, mitkä asetukset ovat käytössä.

Sukupolvi 2 – parannukset

  • Kaksi kertaa hiljaisempi kuin edellinen malli (46 dB)
  • Pienempi (5 mm matalampi)
  • Täydelliset termostaattitoiminnot (18–30 ⁰C)
  • Nyt saatavana myös valkoisena (DXCH08)
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Paino3,3 kg
Duux

Duux

Kulutus

600–1800 W

Tuotteen mitat

22 x 22 x 29,5 cm

Käyttötilat

3

Melutaso

46 dB

Väri

Harmaa

Tekniikka

Keraaminen lämmitys

Funktio

Lämmitys / tuuletin

Paino

2,4 kg

Pakkauksen mitat

33,8 x 26,2 x 26,2 cm

Anturit

Lämpötila

Termostaatti

Kyllä

Smart

Kyllä

Smart Alustoilla

Android, Homey, iOS

Mukana toimitetaan

Käyttöohje

Takuu

2 vuoden valmistajan takuu

Ohjevideot

Pakkauksen purkaminen

Asennus

Sovelluksen yhdistäminen

Kunnossapito

Käyttöoppaat

Arvion perusteella

0 Arvostelut
0
0
0
0
0
expand_more

Kuinka tarkistamme ja julkaisemme arvosteluja?

Kaikki arvostelut duux.com tarkistetaan roskapostin varalta ja täyttävätkö ne tarkistusehdot. Jokaisen arvostelun avulla näet, onko sen julkaissut tili, joka on todella ostanut tuotteen.

Jaa kokemuksesi

Kirjoita arvostelu
ja auta muita!

0 Arvostelut -
0/5
close

Arvosteluja ei vielä ole.

Jaa kokemuksesi close

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Threesixty 2 1800W

360º lämmitin, joka lämmittää tilan nopeasti

Voidaan käyttää milloin ja missä tahansa

Uuden kanssa Duux sovellus, jolla hallitset laitettasi kaikkialla maailmassa, voit helposti asettaa aikatauluja ja saat käsityksen ilmanlaadun kulusta. Lisäksi muotoilu on täysin uusittu ja tuotteesi yhdistäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Utelias? Lue lisää uudesta Duux ..app.

wifi

Kaukosäädin

phone_iphone

Älypuhelin-sovellus

Linjakas muotoilu

Threesixty 2:lla on ainutlaatuinen orgaaninen muoto, joka varmistaa, että laite sopii saumattomasti mihin tahansa sisustukseen herättämättä huomiota. Lämmitin on mattapintainen ja se on varustettu linjakkaalla ohjauspaneelilla, joka sisältää kaksi painiketta laitteen etupuolella.

diamond

Orgaaninen muotoilu

emoji_events

IF-suunnittelupalkinto

Tehokas lämmitys kaikkiin suuntiin

Threesixty 2 on monipuolinen lämmitin, jossa on 3 lämmitysasetusta (max. 1800 wattia) ja 2 ilmanvaihtoasetusta (Eco ja Boost). Boost-tilassa lämmitin voi tehokkaan PTC-lämmityselementin ansiosta lämmittää jopa 30 m2 kaksi kertaa nopeammin kuin perinteiset lämmittimet. Ilmanpoisto varmistaa lämmön tasaisen jakautumisen kaikkiin suuntiin (360 astetta).

360

360° lämmönjako

local_fire_department

2 x nopeampi lämmitys

Hey Google

Hallinta Threesixty 2 äänelläsi Alexan tai Google Assistantin kautta. Käynnistä laite tai säädä nopeutta yksinkertaisilla äänikomennoilla ilman, että sinun tarvitsee nostaa sormea.

Helposti oikea lämpötila

Threesixty 2 pitää huonelämpötilan sopivana säädettävien asetustensa ansiosta. Threesixty 2 -lämmittimessä on turvatoiminto, joka kytkeytyy päälle laitteen kaatuessa, ylikuumenemissuoja ja erillinen turvakytkin alareunassa, jotta lämmitintä ei voida kytkeä päälle tahattomasti.

gpp_good

Ylikuumenemissuoja

lock

Sisäänrakennettu turvakytkin

Threesixty 2 Smart -lämmitin

360º lämmitin, joka lämmittää tilaasi ajassa