,

North 14K BTU/h

1.099,00

Uupunut

Haaveiletko hikisinä hellepäivinä napajäätiköistä? Nyt voit nauttia pohjoisen viileydestä keskellä kesää, siitä pitää huolen siirrettävä ilmastointilaite North. Yksinkertaisen tyylikäs North on varustettu Wi-Fi-yhteydellä, mikä mahdollistaa käytön ohjauksen äänikomennoilla tai älypuhelimen kautta. Tervetuloa helleaallot! North on valmiina toimintaan.

Väri: Harmaa   

Varasto loppu

Duux ilmainen toimitusIlmainen toimitus alkaen €20

Duux ilmaiset palautuksetIlmaiset palautukset 14 päivän kuluessa

Vilvoittava pohjoistuuli olohuoneessasi. Tervetuloa North.

Huomaa: Sen suuren painon vuoksi North toimitetaan kuormalavalla ja sen toimitusaika on siksi 2 työpäivää - Toimitus etuovelle. 

Pakene pohjoisnavalle olohuoneessasi
Haaveiletko hikisinä hellepäivinä napajäätiköistä? Nyt voit nauttia pohjoisen viileydestä keskellä kesää, siitä pitää huolen siirrettävä ilmastointilaite North. Northin huima jäähdytyskapasiteetti on jopa 18 000 BTU tunnissa, mikä riittää jäähdyttämään suuriakin tiloja (46 m²). Tyylikkään ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta North sopii mihin tahansa sisustukseen. North on varustettu Wi-Fi-yhteydellä, mikä mahdollistaa käytön ohjauksen äänikomennoilla (esim. Alexa) tai älypuhelimeen ladattavalla ilmaisella DUUX-sovelluksella. Tervetuloa helleaallot! North on valmiina palvelukseen.

Tehokas, komea ja älykäs
North on paitsi tehokas viilentäjä myös komea katsella. Sen valkoinen tai tummanharmaa mattapinta ja tyylikäs, moderni muotoilu sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Kaukosäädin on varustettu magneetilla ja se voidaan helposti kiinnittää laitteeseen. North hurmaa myös älykkyydellään – se on yhteensopiva ilmaisen Duux-sovelluksen kanssa ja sen käyttöä voi hallita myös äänikomennoilla (esim. Alexa).

Aina ihanan viileä
Vaikuttavalla jäähdytystehollaan, joka on 14 000 BTU tunnissa ja johon käytetään ympäristöystävällistä kylmäainetta (R290), North siirtää 380 m³ ilmaa tunnissa. PET-suodatin poistaa suuret pölyhiukkaset ja auttaa puhdistamaan huoneen ilmaa. Yötila on ihanan hiljainen (vain 52 dB) - se pitää siis vähemmän ääntä kuin jääkaapit keskimäärin!

Nokka kohti pohjoista
North tarjoaa erilaisia etuja, vaikka et haaveilisikaan arktisista olosuhteista! Neljän käyttötilansa - jäähdytys, kosteudenpoisto, ilmanvaihto ja yö – ansiosta North pitää kotisi viihtyisänä silloinkin, kun meneillään ei ole helleaalto. Laitteessa on automaattisesti pyörivä tuuletusaukko, joka jakaa viileää ilmaa tasaisesti koko huoneeseen, 024 tunnin ajastin sekä täydellinen lisävarustesarja, johon kuuluu tyhjennysletku, vedenpoistoputki ja ikkunan tiivistyssarja.

Kompassia ei tarvita
LED-kosketusnäytön ja intuitiivisten asetusten ansiosta North on helppokäyttöinen. Voit hallita laitetta myös ergonomisella kaukosäätimellä (joka voidaan kiinnittää laitteeseen kätevällä magneetilla) tai älypuhelimella! Koska laitteessa on Wi-Fi-yhteys, voit tarkistaa asetukset ja seurata lämpötilan muuttumista ääniavustajien (kuten Google Assistant) ja ilmaisen Duux-sovelluksen avulla, ja kytkeä viilennyksen päälle heti, kun tila alkaa lämmetä liikaa.

Näytä enemmänNäytä vähemmän
Paino33 kg
Duux

Duux

Funktio

Siirrettävä ilmastointilaite

Jäähdytysteho

14.000 BTU/h

Jäähdytysteho

4.000 W

Ilman siirto

380 m³/h

Käyttötilat

3

Yötila

Kyllä

Kosteudenpoistotila

Kyllä

Kosteudenpoistokyky

1,5 l/h

Toiminta-alue

32–51 m²

Sopii tiloihin

Työhuone, lastenhuone, makuuhuone, olohuone

Jäähdytysaine

R290

Kulutus

1001538 W

Energiamerkki

A

Melutaso

5258 dB

Näyttö

LED

Ajastin

0–24 tuntia

Kaukosäädin

Kyllä

Lapsiystävällinen

Kyllä

Tuotteen syvyys

36 cm

Tuotteen leveys

44 cm

Tuotteen korkeus

69,7 cm

Suodatin

Aktiivihiilisuodatin

Kunnossapito

Puhdistus kostealla liinalla

Pakkauksen mitat

47,4 x 37,6 x 88,5 cm

Mukana toimitetaan

Aktiivihiilisuodatin, kaukosäädin, tyhjennysletku, käyttöohje, ikkunatiiviste

Tyhjennysletkun halkaisija

15 cm

Tyhjennysletkun pituus

1.5 m

Virtakytkin

Kyllä

Kahvat

Kyllä

Pyörät

Kyllä

Virran kytkeytyminen pois päältä automaattisesti

Kyllä

Paino

31 kg

Väri

Harmaa

Virtalähteen tyyppi

220V

Takuu

2 vuoden valmistajan takuu

Ohjevideot

Pakkauksen purkaminen

Asennus

Kunnossapito

Sovellusten pariliitos

Käyttöoppaat

Arvion perusteella

0 Arvostelut
0
0
0
0
0
expand_more

Kuinka tarkistamme ja julkaisemme arvosteluja?

Kaikki arvostelut duux.com tarkistetaan roskapostin varalta ja täyttävätkö ne tarkistusehdot. Jokaisen arvostelun avulla näet, onko sen julkaissut tili, joka on todella ostanut tuotteen.

Jaa kokemuksesi

Kirjoita arvostelu
ja auta muita!

0 Arvostelut -
0/5
close

Arvosteluja ei vielä ole.

Jaa kokemuksesi close

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

North

Viilentävä pohjoistuuli olohuoneessasi. Tervetuloa North.

Aina ja kaikkialla ajan tasalla

Duux Smart -sovelluksen avulla voit tarkistaa kotisi lämpötilan milloin ja missä tahansa. Voit hallita North-ilmastointilaitetta ja säätää sen asetuksia mistä päin maailmaa tahansa. Voit esimerkiksi käynnistää laitteen heti, kun olet melkein kotona, jotta voit aina astua sisään mukavan vilpoiseen kotiin.

Reaaliaikaiset arvot

Kaukosäädin

Älypuhelin-sovellus

Nokka kohti pohjoista

North tarjoaa erilaisia etuja, vaikka et haaveilisikaan arktisista olosuhteista! Neljän käyttötilansa – jäähdytys, kosteudenpoisto, ilmanvaihto ja yö – ansiosta North pitää kotisi viihtyisänä silloinkin, kun meneillään ei ole helleaalto.

Viilennys

Kuivaus

Tuuletus

Yötila

Hey Google

Ohjaa North-ilmastointilaitetta äänelläsi Alexan, Google Assistantin tai Homeyn avulla. Käynnistä laite tai säädä nopeutta yksinkertaisilla äänikomennoilla.

Tehokas, komea ja älykäs

North on paitsi tehokas viilentäjä myös komea katsella. Sen valkoinen tai tummanharmaa mattapinta ja tyylikäs muotoilu sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Kaukosäädin on varustettu magneetilla ja se voidaan helposti kiinnittää laitteeseen.

Aina ihanan viileää

Vaikuttavalla jäähdytystehollaan, joka on 14 000 BTU tunnissa ja jonka toteuttamiseen käytetään ympäristöystävällistä kylmäainetta (R290), North siirtää 380 m³ ilmaa tunnissa.

Jäähdytysteho 14 000 BTU/h

Ympäristöystävällinen R290-kylmäaine

Täydellinen varustus

Northin mukana toimitetaan täydellinen lisävarustesarja, johon kuuluu tyhjennysletku, jossa on 2 liitintä, vedenpoistoputki, PET-suodatin ja joustava ikkunatiivistesarja. Tämä sarja voidaan kiinnittää kaikentyyppisiin ikkunoihin, joiden ympärysmitta on enintään 4 metriä.

Vertailu Duux-ilmastointilaitteet

Tekniset tiedot

Smart

Jäähdytysteho

Toiminta-alue

Melutaso

Energiankulutus

Yötila

Kosteudenpoistotila

Ikkunoiden tiivistyssarja

Mitat

Paino, pakkaus mukaan luettuna

01_DXMA10-North-14K edessä

North 14k

Kyllä

14k BTU

38 m²

5258 dB

1001538 W

Kyllä

Kyllä

Kyllä

44 x 36 x 69,7 cm

34 kg

01_DXMA12-North-18K edessä

North 18k

Kyllä

18k BTU

46 m²

5359 dB

1002000 W

Kyllä

Kyllä

Kyllä

48,9 x 36,0 x 76,3 cm

42 kg

North Smart -ilmastointilaite

Viilentävä pohjoistuuli olohuoneessasi. Tervetuloa North