Globe

109,00

Uupunut

Moderni Globe on todellinen voimavara pöydällesi, työpöydällesi tai työtasollesi. Mutta se ei ole vain kaunis ulkopuolelta. Tässä pöytäpuhaltimessa on tehokas tasavirtamoottori, jonka kantama on 7 metriä, osittain sen vaakasuoran (90⁰) ja pystysuoran (80⁰) värähtelyn ansiosta. Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta se voi kattaa vaikuttavan suuren pinta-alan – optimaalisen mukavuuden takaamiseksi koko huoneessa.

Väri: Musta   

Varasto loppu

Duux ilmainen toimitusIlmainen toimitus alkaen €20

Duux ilmaiset palautuksetIlmaiset palautukset 14 päivän kuluessa

Pyörivä monitaituri

Virkistävä tuulenvire tavoittaa koko tilan
Moderni Globe on tehokas pöytämallinen tuuletin. Se on edustava lisä sisustukseen, mutta ei siinä vielä kaikki. Tuulettimessa on tehokas DC-moottori, jonka kantama on 7 metriä. Kantamaan vaikuttaa myös tuulettimen vaakasuora (90⁰) ja pystysuora (80⁰) oskillaatio. Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta tuuletin pystyy viilentämään yllättävän suuren tilan.

Raikas ilme
Globen vaatimaton muotoilu soveltuu minne tahansa. Ihastut takuulla sen linjakkaaseen muotoon ja helppoon kosketusohjaukseen. Globe on saatavana mustana ja valkoisena.

Suuri teho, alhainen kulutus
Globen tehokas DC-moottori takaa jopa 7 metrin toiminta-alueen. Kuulostaa siltä kuin se käyttäisi paljon sähköä, vai mitä? Väärin! Alimmillaan se kuluttaa vain 2 W.

Helppo käyttää
Globe-tuulettimessa on kolme käyttönopeutta, joista voit valita tilanteeseen sopivimman. Vaakasuoran (90⁰) ja pystysuoran (80⁰) oskillaation ansiosta ilmavirta kiertää koko huoneessa. Ajastintila mahdollistaa tuulettimen kytkemisen pois esimerkiksi sen jälkeen, kun olet nukahtanut.

Sinä päätät
Käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö takaa laitteen helpon käytön. LED-merkkivalo osoittaa tuulettimen käyttötilan. Etkö jaksa nousta sohvalta? Voit hallita kaikkia Globen toimintoja myös kaukosäätimellä.

Tekniset tiedot

 • Tehokas DC-moottori
 • Erittäin alhainen virrankulutus (227 W)
 • Erittäin hiljainen (1350 dB)
 • Optimaalinen ilmavirran kierto (190 m³/h)
 • Vaakasuora (90⁰) ja pystysuora (80⁰) oskillaatio (huomautus: pystysuora oskillaatio alkaa vasta 30 sekunnin kuluttua käynnistyksestä)
 • 3 käyttönopeutta
 • Ohjaus kosketusnäytöstä
 • LED-merkkivalo ilmoittaa käyttötilan
 • Ajastintila (1 ja 3 tuntia)
 • Kattavuusalue 7 metriä
 • Sisältää kaukosäätimen
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Paino3 kg
Duux

Duux

Tuotteen syvyys

26 cm

Tuotteen leveys

26 cm

Tuotteen korkeus

33 cm

Paino

2,5 kg

Kaukosäädin

Kyllä

Vaakasuora kallistus

90⁰

Pystysuora kallistus

80°

Väri

Musta

Käyttötilat

3

Ajastin

1–6 h

Virtakytkin

Kyllä

Takuu

2 vuoden valmistajan takuu

Ohjevideot

Pakkauksen purkaminen

Asennus

Kunnossapito

Käyttöoppaat

Globe on varustettu ohjelmistolla, joka saa Globen suorittamaan vaaka- ja pystysuoran oskillaatiokuvion noin 40 sekunnissa. Joskus kestää jonkin aikaa ennen kuin Globe aloittaa kuvion uudelleen.

Globen korin takapuolella on ruuvi. Kun ruuvi irrotetaan, kori voidaan avata. Tämän jälkeen tuulettimen siivet ja korin sisäpuoli voidaan puhdistaa kostealla liinalla.

Arvion perusteella

0 Arvostelut
0
0
0
0
0
expand_more

Kuinka tarkistamme ja julkaisemme arvosteluja?

Kaikki arvostelut duux.com tarkistetaan roskapostin varalta ja täyttävätkö ne tarkistusehdot. Jokaisen arvostelun avulla näet, onko sen julkaissut tili, joka on todella ostanut tuotteen.

Jaa kokemuksesi

Kirjoita arvostelu
ja auta muita!

0 Arvostelut -
0/5
close

Arvosteluja ei vielä ole.

Jaa kokemuksesi close

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.