,

Bright

229,00

Uupunut
?
Hienopöly
Ilmanpuhdistinsuodattimemme (hieno) pöly on kooltaan 2,5 mikrometriä (PM2,5). Vertailun vuoksi: hiukkashiukkanen on ihmisen hiusten 1/30.
?
Siitepöly
Siitepöly on tuulen levittämän ja ilmassa viipyvän kukkien siitepölyn nimi. Noin yksi kahdeksasta on allerginen tälle.
?
Ruoanlaiton hajut
Vaikka monet ihmiset pitävät ruoanlaiton aikana vapautuvat hajut miellyttävinä, ruoan valmistuksen aikana vapautuvat keittohöyryt ovat todella haitallisia hengittää.
?
Pölypunkit
Pölypunkit ovat pieniä havupuita, jotka haluavat asettua kangastuotteisiin; Ajattele pehmustetut huonekalut, verhot ja vuodevaatteet. Pölypunkin jätetuotteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.
?
Kemikaalit
Kemikaalit ovat kemikaaleja, joita löytyy monista jokapäiväisistä tuotteistamme; Ajattele kosmetiikkaa, kuten hajuvettä tai deodoranttia, tuoksukynttilöitä ja puhdistusaineita.
?
Hilse
Maailmanlaajuisesti yli puolella perheistä on lemmikki. Monet ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, että nelijalkaisten ystäviemme kelluvat hiukset ja roikkuvat hiukset voivat olla haitallisia terveydellemme.
?
Savu
Vaikka me kaikki tunnistamme savun haitallisen hajun, savulla on myös kielteinen vaikutus kodin ilmanlaatuun.

Kun liikut ulkona, ajat autoa tai pyöräilet, ympärilläsi on näkymätön vihollinen: ilmansaasteet. Kunnes astut kotiisi, missä ilma on puhdasta ja kirkasta. Tyylikäs kannettava Bright-ilmanpuhdistin poistaa jopa 99,97 % sisäilman epäpuhtauksista. Ihmiset, joilla on vaikea astma tai allergia, huomaavat eron parhaiten, sillä heidän hengityksensä helpottuu. Bright on pieni ja tyylikäs, ja se voidaan yhdistää ilmaiseen Duux Smart -sovellukseen.

Väri: Musta   

Varasto loppu

Duux ilmainen toimitusIlmainen toimitus alkaen €20

Duux ilmaiset palautuksetIlmaiset palautukset 14 päivän kuluessa

Hengitä sisään. Tulevaisuus on Bright.

Hengitä terveellistä ilmaa
Kaupungilla kulkiessasi törmäät pakokaasuihin, tupakansavuun, yskiviin ihmisiin, rakennustyömaihin – ilmansaasteet, näkymätön vihollisemme, vaanii kaikkialla. Kun tulet kotiin, voit taas hengittää. Ilma on raikasta, puhdasta ja terveellistä. Poikkeuksellisen puhdistuskykynsä ansiosta älykäs ilmanpuhdistin Bright poistaa jopa 99,97 % ultrapienistä hiukkasista ja sisäilmassa olevista epäpuhtauksista. Ihmiset, joilla on vaikea astma tai allergia, huomaavat eron parhaiten, sillä heidän hengityksensä helpottuu. Kannettava pienikokoinen Bright on tyylikäs ilmanpuhdistin, joka voidaan liittää ilmaiseseen Duux-sovellukseen.

PIeni ja ylellinen
Bright on Duuxin muiden tuotteiden tapaan muotoilultaan ylellinen ja linjakas. Sen pyöreä, orgaaninen ilme ja mattapinta miellyttävät silmää. Tämä kompakti ilmanpuhdistin on saatavana yksivärisenä mustana tai valkoisena harmaalla reunalla. Se on helppo sijoittaa sinne, missä sitä tarvitaan. Tämä älylaite on myös varustettu Wi-Fi-yhteydellä, joten sitä voidaan käyttää älypuhelimen ilmaisen Duux-sovelluksen kautta.

Puhdistaa tehokkaasti ja vie vain vähän tilaa
Esisuodattimesta, HEPA H13 -suodattimesta ja aktiivihiilisuodattimesta koostuvan suodattimen ansiosta Bright poistaa jopa 99,97 % kaikista ilmansaasteista enintään 27 m²:n huoneissa. Erittäin tehokas sisäänrakennettu ionisaattori nopeuttaa puhdistusprosessia ja poistaa pienimmätkin pölyhiukkaset, kemikaalit, epäpuhtaudet ja allergeenit sisäilmasta. Bright pystyy automaattisen tilan ja kolmen manuaalisen nopeusasetuksen ansiosta vaihtamaan ilman useita kertoja tunnissa (ACH). Se siis puhdistaa tehokkaasti ja vie vain vähän tilaa.

Automaattinen puhdistus rauhoittaa mieltä
Ilmanlaatuanturi mittaa kodin sisäilmaa ja laite suodattaa sen havaitsemat epäpuhtaudet ja muut vaaralliset hiukkaset, kuten PM2.5:n. Tarvittaessa anturi säätyy automaattisesti (PM2,5-hiukkanen on kooltaan vain 1/30 ihmisen hiuksen leveydestä eli 2,5 mikrometriä ja silti se voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia). Ilmanlaadun ilmaisin näyttää sisäilman tilan ja vilkkuu, kun suodatin on vaihdettava. Laite voidaan ajastaa kytkeytymään automaattisesti pois päältä. Yötilassa on hiljainen käyttöääni ja tummennettu näyttö.

Hallitse helposti älypuhelimella
Koska Bright sisältää Wi-Fi-yhteyden, voit käyttää älypuhelimessasi ilmaista Duux-sovellusta ilmanlaadun seuraamiseen ja laitteen asetusten tarkistamiseen tai muuttamiseen. Voit käyttää Brightin hallintaan myös intuitiivista, selkeillä LED-merkkivaloilla varustettua kosketusnäyttöä tai ääniakomento-ohjelmia, kuten Amazon Alexaa tai Google Assistantia.

Täyttää korkeat laatuvaatimukset
Me Duuxilla arvostamme laatua ja läpinäkyvyyttä, ja siksi testautamme tuotteemme riippumattomalla taholla. Johtava saksalainen tutkimuslaitos IUTA on virallisesti sertifioinut Brightin CADR-arvoksi vähintään 200 m³/h. Tämä testataan mittauksilla, joissa verrataan hiukkaspitoisuuden vähenemistä ilmanpuhdistimen avulla ja ilman sitä.

Jos ilmanpuhdistinta käytetään huoneessa, jonka sisäilma on erittäin saastunutta, suodattimen käyttöikä voi olla lyhyempi kuin testien aikana.

Näytä enemmänNäytä vähemmän
Paino4,10 kg
Tuotteen mitat

22 x 22 x 36 cm

Ohjaus

Kosketus

Paino

3,50 kg

Tuoksun annostelija

Ei

Melutaso

32–54 dB

Takuu

24 kuukautta

Toiminta-alue

27 neliömetriä

Näyttö

Kyllä

Tuotteen korkeus

36,00 cm

Tuotteen syvyys

22,00 cm

Paristo

Kyllä

Virran kytkeytyminen pois päältä automaattisesti

Ei

Kaukosäädin

Ei

Virtalähteen tyyppi

220 volttia

ap_cadr

200 m³

ap_airflow

200 m³

Kahvat

Ei

Smart Alustoilla

Androidi Duux Smart Etusivu, Homey, iOS, Tuya

Pakkauksen mitat

27 x 27 x 41 cm

Mukana toimitetaan

HEPA + Aktiivihiilisuodatin, manuaalinen

Väri

Musta

Tuotteen pituus

22,00 cm

Pakkauksen pituus

27 cm

Yötila

Kyllä

Anturit

Kyllä PM2,5

Smart

Kyllä

Lapsiystävällinen

Kyllä

Käyttötilat

3

Ajastin

2, 4, 6, 8 tuntia

Virtalähteen tyyppi

220 volttia

Kulutus

10W – 47W

Valaistus

Ei

Pyörät

Ei

POISTOTEHO

99,97%

Ohjevideot

Pakkauksen purkaminen

Asennus

Kunnossapito

Sovellusten pariliitos

Käyttöoppaat

Arvion perusteella

0 Arvostelut
0
0
0
0
0
expand_more

Kuinka tarkistamme ja julkaisemme arvosteluja?

Kaikki arvostelut duux.com tarkistetaan roskapostin varalta ja täyttävätkö ne tarkistusehdot. Jokaisen arvostelun avulla näet, onko sen julkaissut tili, joka on todella ostanut tuotteen.

Jaa kokemuksesi

Kirjoita arvostelu
ja auta muita!

0 Arvostelut -
0/5
close

Arvosteluja ei vielä ole.

Jaa kokemuksesi close

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Bright

Hengitä sisään.
Tulevaisuus on Bright.

Aina ja kaikkialla ajan tasalla

Duux Smart -sovelluksen avulla voit tarkistaa kodin sisäilman laadun, hallita Brightia ja säätää sen asetuksia missä päin maailmaa tahansa. Voit käynnistää laitteen esimerkiksi, kun olet melkein kotona, jotta voit hengittää puhdasta ilmaa heti, kun astut sisään.

insights

Reaaliaikaiset arvot

record_voice_over

Ääniohjaus

phone_iphone

Älypuhelin-sovellus

Poistoteho 99,97 %

Poistaa ilmasta jopa 99,97 prosenttia kaikista aerosoleista, kaasuista, pölyhiukkasista ja muista epäpuhtauksista. Katso alla olevalta videolta, miten Bright puhdistaa 2 m²:n huoneen vain 45 sekunnissa:

Vaikuttava suoritus

Puhdas ilma on elintärkeää. Siksi Bright on niin tehokas: se poistaa 99,97 % kaikista sisäilmassa leijuvista pölyhiukkasista ja epäpuhtauksista. Voit vielä lisätä sen tehoa kytkemällä päälle sisäänrakennetun ionisaattorin, jonka levittämät negatiiviset ionit sieppaavat ilmasta pienimmätkin pölyhiukkaset. PM2.5-anturin ansiosta Bright kytkeytyy automaattisesti päälle, jos ilmanlaatu on huono.

Anturit

PM2,5-laseranturi

offline_bolt

Sisäänrakennettu ionisaattori

auto_graph

Automaattinen ohjaus

Pieni ja ylellinen

Bright on Duuxin muiden tuotteiden tapaan muotoilultaan ylellinen ja linjakas. Sen pyöreä, orgaaninen ilma ja mattapinta miellyttävät silmää. Tämä kompakti ilmanpuhdistin on saatavana yksivärisenä mustana tai valkoisena harmaalla reunalla. Se on helppo sijoittaa sinne, missä sitä tarvitaan. Lisäksi tehokas harjaton DC-moottori on hiirenhiljainen.

dark_mode

Himmentyvä näyttö

hearing_disabled

Hiirenhiljainen

auto_fix_high

Tyylikäs muotoilu

Hey Google

Voit hallita Bright-ilmanpuhdistinta äänelläsi Alexa-, Google Assistant- tai Homey-sovellusten avulla. Käynnistä laite tai säädä sen nopeutta yksinkertaisilla äänikomennoilla.

Kolmivaiheinen suodatus

Esisuodattimesta, HEPA H13 -suodattimesta ja aktiivihiilisuodattimesta koostuvan suodattimen ansiosta Bright poistaa jopa 99,97 % kaikista ilmansaastehiukkasista enintään 27 m²:n huoneissa. Erittäin tehokas sisäänrakennettu ionisaattori nopeuttaa puhdistusprosessia ja poistaa pienimmätkin pölyhiukkaset, kemikaalit, epäpuhtaudet ja allergeenit sisäilmasta. Bright pystyy automaattisen tilan ja kolmen manuaalisen nopeusasetuksen ansiosta vaihtamaan ilman useita kertoja tunnissa (ACH). Se siis puhdistaa tehokkaasti ja vie vain vähän tilaa.

grain

Suodattaa allergeenit ja epäpuhtudet

update

Puhdistaa tilan 20 minuutissa

auto_awesome

Poistoteho 99,97 %

Automaattinen puhdistus

Ilmanlaatuanturi mittaa kodin sisäilmaa ja laite poistaa anturin havaitsemat  epäpuhtaudet ja muut vaaralliset hiukkaset, kuten PM2,5:n. Tarvittaessa anturi säätyy automaattisesti. Ilmanlaadun ilmaisin näyttää sisäilman tilan ja vilkkuu, kun suodatin on vaihdettava. Laite voidaan ajastaa kytkeytymään automaattisesti pois päältä. Yötilassa on hiljainen käyttöääni ja tummennettu näyttö.

science

PM2,5-näyttö

Iutan sertifioima

Iuta on yksi Euroopan suurimmista energia- ja ympäristöteknologian alan tutkimuslaitoksista. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että Iuta on sertifioinut Brightin CADR (Clean Air Delivery Rate) -arvoksi 200m³ tunnissa!

Vertailu Duux ilmanpuhdistimet

Tekniset tiedot

Smart

CADR

Suositeltu tila

Mitat

Käyttönopeudet

Ionisaattori

Melutaso

Ajastin

Suodatinkerrokset

Poistoteho

Ilmanlaatuanturi

06_DUAP01-Sphere-takaisin

Sphere

Ei

67 m³

10 m²

20 x 20 x 20 cm

1

Kyllä

32 dB

Ei

HEPA ja hiilisuodatin

99,97%

Ei

01_DXPU06-Bright-edessä

Bright

Kyllä

200 m³

27 m²

22 x 22 x 36 cm

3 + auto

Kyllä

32 dB

2, 4, 6 tai 8 tuntia

Esisuodatin, HEPA H13 -suodatin ja hiilisuodatin

99,97%

Kyllä

DXPU03_tube_front

Tube

Kyllä

550 m³

75 m²

32 x 32 x 68 cm

3 + auto

Kyllä

32 dB

1, 2, 4 tai 8 tuntia

Esisuodatin, HEPA H13 -suodatin ja hiilisuodatin

99,97%

Kyllä

Bright Smart -ilmanpuhdistin

Hengitä sisään. Tulevaisuus on Bright.