, Smart

Beam Mini 2

169,00

Uupunut
?
Ultraääni
Beam Mini on ultraäänikostutin. Tämäntyyppinen ilmankostutin toimii tärinällä, joka muuttaa veden hiljaa näkyväksi sumuksi. Yhdessä sisäänrakennetun hygrostaatin kanssa Beam Mini varmistaa, että talon kosteus on aina optimaalinen (40-60%).
?
Kuiva iho
Alhaisessa kosteudessa ihon veden määrä vähenee, jolloin iho menettää (osan) elastisuudestaan. Tämän seurauksena iho voi ärsyttää, kutinaa tai jopa hajota nopeammin, kuten säröillä huulet. Voit myös kärsiä kuivista silmistä.
?
Hengitystiet
(Myös) kuivalla ilmalla hengitysteitä stimuloidaan, mikä voi vahvistaa astmaa, keuhkoahdista ja allergisia reaktioita.
?
Päänsärky
Kun ilma on (liian) kuivaa, alveolien on vaikeampi imeä riittävästi happea sisäänhengitetystä ilmasta. Tämän seurauksena veressä voi olla vähemmän happea, mikä voi aiheuttaa päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia ja väsymystä.
?
Nuha
Alhainen kosteus voi paitsi aiheuttaa kylmiä oireita, myös tehdä sinusta alttiimman vilustumiselle ja / tai flunssalle. Tämä johtuu siitä, että virushiukkaset viipyvät pidempään ilmassa alhaisella kosteudella.
?
Staattinen sähkö
Vesi varmistaa, että elektronit voidaan johtaa oikein, jotta staattista sähköä on vähemmän, jos ilmassa on paljon kosteutta. Talvella kosteus on usein alhainen, mikä tekee asioista staattisia nopeammin.

Saammeko esitellä: Beam Mini 2, tehokas ilmankostutin, joka vie hyvin vähän lattiatilaa. Vesisäiliön tilavuus on 3 litraa ja laite pystyy sumuttamaan 300 ml tunnissa, joten optimaalinen suorituskyky on taattu. Beam Mini 2 -ilmankostuttimen voi täyttää päältä – se on yhtä helppoa kuin kukkien kastelu. Sisäänrakennetun lämpötila-anturin ja hygrostaatin ansiosta pystyt helposti seuraamaan kodin ilmanlaatua. Ohjauspaneeli toimii myös kaukosäätimenä ja sitä voidaan säilyttää laitteessa. Uuden Duux-sovelluksen avulla Beam Mini 2 -ilmankostutinta voi hallita milloin ja mistä tahansa!

Den udgåede 1. generation af Duux Beam Mini Smart har opnået 8,5/10 point i test og anbefales af Tek.no - Norges største hjemmeside for forbrugerteknologi. 2. sukupolvi on samassa kunnossa ja sillä on edullinen sovellustoiminto.
Lue lisää

Väri: Musta   

Varasto loppu

Duux ilmainen toimitusIlmainen toimitus alkaen €20

Duux ilmaiset palautuksetIlmaiset palautukset 14 päivän kuluessa

Älykäs ja tehokas ilmankostutin, joka vie hyvin vähän lattiatilaa

Saammeko esitellä: Beam Mini 2, tehokas ilmankostutin, joka vie hyvin vähän lattiatilaa. Met een watertankcapaciteit van 3 liter en hoge neveluitstoot van 300 ml per uur ben je altijd verzekerd van optimale prestaties. Je kunt Beam Mini van bovenaf bijvullen – net zo eenvoudig als planten water geven. En dankzij de ingebouwde temperatuursensor en hygrostaat heb je altijd zicht op de luchtkwaliteit in huis. Het bedieningspaneel dient tevens als afstandsbediening en kan worden opgeborgen in het apparaat. En met de nieuwe Duux-app kan Beam Mini altijd en overal worden gebruikt!

Sopii mihin tahansa sisustukseen
Beam Mini 2 vie hyvin vähän lattiatilaa ja sen tyylikäs muotoilu on viimeistelty valkoisella tai mustalla mattapinnalla. Sen tukeva alumiinipohja sisältää sisäänrakennetun tunnelmavalaistuksen, mikä tekee siitä loistavan lisän mihin tahansa tilaan.

Vaikuttava suoritus
Beam Mini 2 tuottaa ultraäänisumua 300 ml tunnissa, mikä tekee siitä sisäilmastoa parantavan monitoimilaitteen. 3 litran vesisäiliö toimii jopa 20 tuntia enintään 30m²:n tiloissa, kun taas itsesäätyvä hygrostaatti pitää kosteuden alueella 40–90 %.

Täydellinen ja yksinkertainen
Beam Mini 2 -ilmankostuttimessa on kolme tilaa ja itsesäätyvä hygrostaatti, joka säätelee sumutusta automaattisesti valitsemiesi asetusten perusteella. Lisäksi laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja mittaa veden pinnan korkeuden sekä ilman kosteuden ja lämpötilan, joten sinä olet aina ajan tasalla. Kalkkia poistava ja antibakteerinen suodatinpatruuna varmistaa sumun puhtauden ja hygieenisyyden.

Täysi hallinta ja liitettävyys
Beam Mini 2 -ilmanskostutinta on helppo hallita: korkean resoluution LED-näyttö näyttää kaikki tarvitsemasi tiedot, mukaan lukien asetukset ja arvot, kuten lämpötilan ja kosteuden. Erillisellä kaukosäätimellä voit hallita Beam Mini 2:a mistä tahansa huoneen osasta nousematta ylös nojatuolista tai sohvalta. Voit helpottaa hallintaa vieläkin enemmän käyttämällä ilmaisen Duux-sovelluksen visuaalista käyttöliittymää.

Generation 2 -mallissa olemme kehittäneet laatua ja yhteensopivuutta edelleen asiakaskokemuksen parantamiseksi:

  • WiFi + BLE (Bluetooth Low Energy) nopeuttaa ja helpottaa laitteiden välisten yhteyksien luomista.
  • Erilaisia sisäisiä laadun parannuksia.
  • Lisätty aromaterapiapidike sienellä.
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Paino2,6 kg
Duux

Duux

Funktio

Ilmankostutin

Tekniikka

Ultraääni

Melutaso

< 35dB

Toiminta-alue

30 m²

Kulutus

20w

Virtalähteen tyyppi

220V

Enimmäisteho

300 ml/h

Maks. käyttöaika

20u

Vesisäiliön tilavuus

3L

Suodatin

Kalkkia poistava ja antibakteerinen suodatin

Käyttötilat

3

Ionisaattori

Ei

Tuotteen mitat

18 x 18 x 40 cm

Tuotteen syvyys

18 cm

Tuotteen leveys

18 cm

Tuotteen korkeus

40 cm

Pakkauksen syvyys

22 cm

Pakkauksen leveys

22 cm

Pakkauksen korkeus

44 cm

Veden tason ilmaisin

Kyllä

Virtakytkin

Kyllä

Kaukosäädin

Kyllä

Lapsiystävällinen

Kyllä

Tuoksun annostelija

Ei

Yötila

Ei

Väri

Musta

Kosteusmittari

Kyllä

Hygrostaatin käyttöalue

4090 %

Irrotettava vesisäiliö

Kyllä

Virran kytkeytyminen pois päältä automaattisesti

Kyllä

Anturit

Kosteus, lämpötila

Smart

Kyllä

Smart Alustoilla

Android, iOS

Ajastin

1, 2, 4 ja 8 tuntia

Takuu

2 vuoden valmistajan takuu

Ohjevideot

Asennus

Kunnossapito

Käyttöoppaat

Kun Beam yrittää muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon, se käynnistää pariliitostilan. Beam ei todennäköisesti enää siirry tähän tilaan, kun painat painiketta. Sinun on suoritettava lyhyt nollaus tätä varten. - Irrota kaukosäädin laitteesta - Osoita kaukosäädintä kohti laitetta, paina Wi-Fi-painiketta (nuolia) 3 sekunnin ajan, kunnes kuulet äänimerkin, vapauta painike uudelleen - Paina sitten POWER-painiketta (ei kaukosäätimessä!), kunnes kuulet äänimerkin, vapauta sitten painike uudelleen - Odota muutama sekunti, Wi-Fi-logon pitäisi nyt vilkkua nopeasti - Beam on nyt jälleen pariliitostilassa

1) Kytkin Beam Mini pois päältä ja irrota se pistorasiasta.  2) Beam Mini koostuu pohjasta (jalka) ja yläosasta (vesisäiliö). Ota kärkeen Beam Mini ja aseta se väliaikaisesti sivuun (HUOMAUTUS: aseta se pesualtaaseen). 3) Poista vesi pohjasta Beam Mini (jalka). 4) Kytke se pistorasiaan. 5) Paina nyt kaukosäätimen miinusmerkkiä (-), kunnes kuulet äänimerkin. 6) Aseta nyt yläosa, mukaan lukien vesi, takaisin pohjalle. Odota hetki, kunnes vesisäiliön vesi on valunut läpi ja laita Beam Mini sitten takaisin päälle. E1-sanoman ei pitäisi enää olla näkyvissä.

Arvion perusteella

0 Arvostelut
0
0
0
0
0
expand_more

Kuinka tarkistamme ja julkaisemme arvosteluja?

Kaikki arvostelut duux.com tarkistetaan roskapostin varalta ja täyttävätkö ne tarkistusehdot. Jokaisen arvostelun avulla näet, onko sen julkaissut tili, joka on todella ostanut tuotteen.

Jaa kokemuksesi

Kirjoita arvostelu
ja auta muita!

0 Arvostelut -
0/5
close

Arvosteluja ei vielä ole.

Jaa kokemuksesi close

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Beam Mini 2

Älykäs ja tehokas
ilmankostutin

Voidaan käyttää milloin ja missä tahansa

Uuden kanssa Duux sovellus, jolla hallitset laitettasi kaikkialla maailmassa, voit helposti asettaa aikatauluja ja saat käsityksen ilmanlaadun kulusta. Lisäksi muotoilu on täysin uusittu ja tuotteesi yhdistäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Utelias? Lue lisää uudesta Duux ..app.

wifi

Kaukosäädin

phone_iphone

Älypuhelin-sovellus

Vaikuttava suoritus

Beam Mini 2 tuottaa ultraäänisumua 300 ml tunnissa, mikä tekee siitä sisäilmastoa parantavan monitoimilaitteen. 3 litran vesisäiliö toimii jopa 20 tuntia enintään 30 m²:n tiloissa, kun taas itsesäätyvä hygrostaatti pitää kosteuden alueella 40–90 %.

3 litran vesisäiliö

300 ml/tunti

Toiminta-alue jopa 30m²

Sopii mihin tahansa sisustukseen

Beam Mini 2 -ilmankostutin vie hyvin vähän lattiatilaa ja sen tyylikäs muotoilu on viimeistelty mustalla tai valkoisella mattapinnalla. Sen tukeva alumiinipohja tekee siitä loistavan lisän mihin tahansa tilaan. Beam Mini 2 ei vie enempää lattiatilaa kuin A4-kokoinen paperiarkki.

Hey Google

Ohjaa Beam Mini 2 -ilmanskostutinta äänelläsi Alexa-, Google Assistant- tai Homey-sovelluksen avulla. Käynnistä laite tai säädä nopeutta yksinkertaisilla äänikomennoilla.

Eroon kuivasta ilmasta

Beam Minissä on kolme tilaa ja itsesäätyvä hygrostaatti, joka säätelee sumutusta automaattisesti valitsemiesi asetusten perusteella. Lisäksi laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja mittaa veden pinnan korkeuden sekä ilman kosteuden ja lämpötila, joten sinä olet aina ajan tasalla. Kalkkia poistava ja antibakteerinen suodatinpatruuna varmistaa sumun puhtauden ja hygieenisyyden.

Automaattinen hygrostaatti

Kytkeytyy automaattisesti pois päältä

Vertailu Duux Ilmankostuttimet

Tekniset tiedot

Smart

Mitat

Toiminta-alue

Kaukosäädin

Väri

Sumutus

Vesisäiliön tilavuus

Melutaso

Nopeudet

Ajastin

Sisäänrakennettu hygrometri

01_DXHU02-Tag-edessä

Tag 2

Ei

29 x 19,3 x 31,2 cm

30 m²

Ei

Valkoinen tai musta

250 ml/h

2,5 L

36 dB

2

Ei

Ei

01_DXHU06-Beam_Mini rintama

Beam Mini 2

Kyllä

18 x 18 x 40 cm

30 m²

Kyllä

Valkoinen tai musta

300 ml/h

3 L

32 dB

3

1, 2, 4 tai 8 tuntia

Kyllä

01_DXHU04-Beam-Edessä

Beam 2

Kyllä

22 x 22 x 66 cm

40 m²

Kyllä

Valkoinen tai musta

350 ml/h

5 L

37 dB

3

1, 2, 4 tai 8 tuntia

Kyllä

Beam Mini 2

Pieni ja tehokas
jalallinen ilmankostutin