, Smart

Beam 2

229,00

Uupunut
?
Ultraääni
Beam on ultraäänikostutin. Tämäntyyppinen ilmankostutin toimii tärinällä, joka muuttaa veden hiljaa näkyväksi sumuksi. Yhdessä sisäänrakennetun hygrostaatin kanssa Beam varmista, että talon kosteus on aina optimaalinen (40-60%).
?
Kuiva iho
Alhaisessa kosteudessa ihon veden määrä vähenee, jolloin iho menettää (osan) elastisuudestaan. Tämän seurauksena iho voi ärsyttää, kutinaa tai jopa hajota nopeammin, kuten säröillä huulet. Voit myös kärsiä kuivista silmistä.
?
Hengitystiet
(Myös) kuivalla ilmalla hengitysteitä stimuloidaan, mikä voi vahvistaa astmaa, keuhkoahdista ja allergisia reaktioita.
?
Päänsärky
Kun ilma on (liian) kuivaa, alveolien on vaikeampi imeä riittävästi happea sisäänhengitetystä ilmasta. Tämän seurauksena veressä voi olla vähemmän happea, mikä voi aiheuttaa päänsärkyä, keskittymisvaikeuksia ja väsymystä.
?
Nuha
Alhainen kosteus voi paitsi aiheuttaa kylmiä oireita, myös tehdä sinusta alttiimman vilustumiselle ja / tai flunssalle. Tämä johtuu siitä, että virushiukkaset viipyvät pidempään ilmassa alhaisella kosteudella.
?
Staattinen sähkö
Vesi varmistaa, että elektronit voidaan johtaa oikein, jotta staattista sähköä on vähemmän, jos ilmassa on paljon kosteutta. Talvella kosteus on usein alhainen, mikä tekee asioista staattisia nopeammin.

Tavata Beam: tehokas ilmankostutin, jolla on minimaalinen jalanjälki. Kun vesisäiliön tilavuus on viisi litraa ja suuret sumupäästöt ovat 350 ml tunnissa, olet aina varma optimaalisesta suorituskyvystä. Voit Beam ylhäältä täytettävä – yhtä helppoa kuin kasvien kastelu. Sisäänrakennetun lämpötila-anturin ja hygrostaatin ansiosta sinulla on aina näkymä kotisi ilmanlaatuun. Ohjauspaneeli toimii myös kaukosäätimenä ja se voidaan tallentaa koneeseen. Ja uuden kanssa Duuxsovellus voi Beam käytetään milloin tahansa, missä tahansa.

Väri: Valkoinen   

Varasto loppu

Duux ilmainen toimitusIlmainen toimitus alkaen €20

Duux ilmaiset palautuksetIlmaiset palautukset 14 päivän kuluessa

Beam 2: älykäs ja tehokas ilmankostutin, jonka hiilijalanjälki on minimaalinen

Päästä eroon kuivasta ilmasta
Tavata Beam: tehokas ilmankostutin, jolla on minimaalinen jalanjälki. Kun vesisäiliön tilavuus on viisi litraa ja suuret sumupäästöt ovat 350 ml tunnissa, olet aina varma optimaalisesta suorituskyvystä. Voit Beam ylhäältä täytettävä – yhtä helppoa kuin kasvien kastelu. Sisäänrakennetun lämpötila-anturin ja hygrostaatin ansiosta sinulla on aina näkymä kotisi ilmanlaatuun. Ohjauspaneeli toimii myös kaukosäätimenä ja se voidaan tallentaa koneeseen. Ja uuden kanssa Duuxsovellus voi Beam käytetään milloin tahansa, missä tahansa.

Sopii mihin tahansa sisustukseen
Beam 2 -ilmankostutin vie hyvin vähän lattiatilaa ja sen tyylikäs muotoilu on viimeistelty mustalla tai valkoisella mattapinnalla. Sen tukeva alumiinipohja sisältää sisäänrakennetun tunnelmavalaistus, mikä tekee siitä loistavan lisän mihin tahansa tilaan.

Vaikuttava suorituskyky
Beam tuottaa ultraäänisumua 350 ml tunnissa, mikä tekee siitä sisäilmastoa parantavan monitoimilaitteen. 5 litran vesisäiliö toimii jopa 25 tuntia enintään 40 m²:n tiloissa, kun taas itsesäätyvä hygrostaatti pitää kosteuden välillä 40–90 %. Alle 35 dB:n Beam on hiirenhiljainen.

Täydellinen ja yksinkertainen
Beam-ilmankostuttimessa on kolme tilaa ja itsesäätyvä hygrostaatti, joka säätelee sumutusta automaattisesti haluamasi asetusten perusteella. Lisäksi laite sammuu automaattisesti ja mittaa veden pinnan korkeuden sekä ilman kosteuden ja lämpötilan, jotta sinä olet aina ajan tasalla. Kun haluat rentoutua, voit käyttää Beam-ilmankostutinta aromaterapiaan.

Täydellinen hallinta ja liitettävyys
Beamia on helppo hallita: korkean resoluution LED-näyttö näyttää kaikki tarvitsemasi tiedot, mukaan lukien asetukset ja arvot, kuten lämpötilan ja ilmankosteuden. Erillisellä kaukosäätimellä voit hallita Beamia mistä tahansa huoneen osasta nousematta ylös lepotuolista tai sohvalta. Voit helpottaa hallintaa vieläkin enemmän käyttämällä ilmaisen Duux-sovelluksen visuaalista käyttöliittymää.

Generation 2 -mallissa olemme kehittäneet laatua ja yhteensopivuutta edelleen asiakaskokemuksen parantamiseksi:

  • WiFi + BLE (Bluetooth Low Energy) nopeuttaa ja helpottaa laitteiden välisten yhteyksien luomista.
  • Erilaisia sisäisiä laadun parannuksia.
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Paino2,8 kg
Duux

Duux

Funktio

Ilmankostutin

Tekniikka

Ultraääni

Paino

2 kg

Melutaso

< 35dB

Toiminta-alue

40 m2

Kulutus

27w

Virtalähteen tyyppi

220V

Enimmäisteho

350 ml/h

Maks. käyttöaika

25u

Vesisäiliön tilavuus

5L

Suodatin

Kalkkia poistava ja antibakteerinen suodatin

Käyttötilat

3

Ionisaattori

Ei

Sopii aromaterapiaan

Kyllä

Tuotteen mitat

22 x 22 x 67,5 cm

Tuotteen syvyys

22 cm

Tuotteen leveys

22 cm

Tuotteen korkeus

67,5 cm

Pakkauksen syvyys

25 cm

Pakkauksen leveys

26,5 cm

Pakkauksen korkeus

71,5 cm

Veden tason ilmaisin

Kyllä

Virtakytkin

Kyllä

Kaukosäädin

Kyllä

Lapsiystävällinen

Kyllä

Hepa-suodatin

Ei

Tuoksun annostelija

Kyllä

Yötila

Kyllä

Väri

Valkoinen

Kosteusmittari

Kyllä

Hygrostaatin käyttöalue

4090 %

Irrotettava vesisäiliö

Ei

Virran kytkeytyminen pois päältä automaattisesti

Kyllä

Anturit

Kosteus, lämpötila

Smart

Kyllä

Smart Alustoilla

Android, iOS

Ajastin

1, 2, 4 ja 8 tuntia

Takuu

2 vuoden valmistajan takuu

Ohjevideot

Pakkauksen purkaminen

Asennus

Kunnossapito

Sovelluksen yhdistäminen

Käyttöoppaat

Arvion perusteella

0 Arvostelut
0
0
0
0
0
expand_more

Kuinka tarkistamme ja julkaisemme arvosteluja?

Kaikki arvostelut duux.com tarkistetaan roskapostin varalta ja täyttävätkö ne tarkistusehdot. Jokaisen arvostelun avulla näet, onko sen julkaissut tili, joka on todella ostanut tuotteen.

Jaa kokemuksesi

Kirjoita arvostelu
ja auta muita!

0 Arvostelut -
0/5
close

Arvosteluja ei vielä ole.

Jaa kokemuksesi close

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Beam 2

Älykäs ja tehokas
ilmankostutin

Duux Smart App

Erillisellä kaukosäätimellä voit hallita Beam 2 -ilmankostutinta mistä tahansa huoneen osasta nousematta ylös nojatuolista tai sohvalta. Voit helpottaa hallintaa vieläkin enemmän käyttämällä Duux Smart -sovelluksen visuaalista käyttöliittymää. Voit tarkistaa ilmankosteuden tai säätää asetuksia mistä päin maailmaa tahansa.

Kaukosäädin

Älypuhelin-sovellus

Vaikuttava suoritus

Ultraäänisumupäästöillä 350 ml tunnissa, Beam monipuolinen, kun on kyse sisäilmaston parantamisesta. 4 litran vesisäiliö toimii jopa 25 tuntia jopa 40 m²: n huoneissa, kun taas itsesäätyvä hygrostaatti ylläpitää kosteutta 40-90%.

5 litran vesisäiliö

350 ml / tunti

Käyttöalue korkeintaan 40 m²

Sopii mihin tahansa sisustukseen

Beam 2 -ilmankostutin vie hyvin vähän lattiatilaa ja sen tyylikäs muotoilu on viimeistelty valkoisella tai mustalla mattapinnalla. Sen tukeva alumiinipohja sisältää sisäänrakennetun tunnelmavalaistuksen, mikä tekee siitä loistavan lisän mihin tahansa tilaan. Beam 2 ei vie lattialla enempää tilaa kuin A4-kokoinen paperiarkki.

Hey Google

Voit hallita Beam-ilmankostutinta äänelläsi Alexa-, Google Assistant- tai Homey-sovelluksen avulla. Käynnistä laite tai säädä nopeutta yksinkertaisilla äänikomennoilla.

Eroon kuivasta ilmasta

Beam 2 -ilmankostuttajassa on kolme käyttötilaa ja itsesäätyvä hygrostaatti, joka säätelee sumutusta automaattisesti valitsemiesi asetusten perusteella. Lisäksi laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja mittaa veden pinnan korkeuden sekä ilman kosteuden ja lämpötilan, jotta sinä olet aina ajan tasalla. Kun haluat rentoutua, voit käyttää Beam 2 -ilmankostutinta aromaterapiaan.

Automaattinen hygrostaatti

Sopii aromaterapiaan

Kytkeytyy automaattisesti pois päältä

Duux Smart App

Beam 2 -ilmankostutinta on helppo hallita: korkean resoluution LED-näyttö näyttää kaikki tarvitsemasi tiedot, mukaan lukien asetukset ja arvot, kuten lämpötilan ja kosteuden.

Kun vesisäiliö on tyhjä, näyttöön tulee ilmoitus, että se on täytettävä, ja laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Älykäs ja yksinkertainen

Ohjauspaneeli toimii myös kaukosäätimenä ja sitä voidaan säilyttää laitteessa. Tämä auttaa pitämään sen tallessa.

Ja mikä parasta? Voit täyttää Beam 2 -ilmankostuttimen päältä – se on yhtä helppoa kuin kukkien kastelu! Poista kansi ja lisää vettä kastelukannulla.

Duux Beam 2 Smart -ilmankostutin

Älykäs ja tehokas ilmankostutin, joka vie hyvin vähän lattiatilaa